<<
Verellen Commercial Vehicles Geel
Contact

Fleet & business

Een woord uitleg

Een wagenpark samenstellen is niet simpel en het is dan ook belangrijk om dit op basis van een goede Car Policy te doen. Hier is geen algemeen kant-en-klaar recept voor, maar het is hier echt belangrijk om op maat van uw wagenpark te werken. Niet elke oplossing is voor iedereen hetzelfde en daarom dat wij bij Verellen samen met u op zoek gaan naar een oplossing op maat van uw wagenpark, gebaseerd op uw wensen en behoeften.

Doordat wij niet in naam van 1 merk spreken, maar in naam van een merkengroep kunnen wij u dan ook een breed gamma voorstellen aan wagens en lichte bedrijfswagens waarin elke bestuurder en vlootbeheerder wel zijn gading vind. Ook niet onbelangrijk is dat u zo van schaalvoordelen kan genieten.

U als vlootbeheerder weet als geen ander dat het pas echt begint als de wagen uit de showroom rijdt. Daarom dat wij bij Verellen u kunnen helpen in alle facetten van mobiliteit. Zo hebben we een erkende carrosserie waarmee we hoog aangeschreven staan bij de meeste verzekeringsmakelaars waardoor we alle merken mogen herstellen, maar kunnen we u ook helpen met bijvoorbeeld aanloopwagens en vervangwagens.

 

De Verellen Belofte

Wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw wagenpark. Dit kan gaan tot de samenstelling van de wagens op zich tot de gehele financiering en het analyseren van het kostenplaatje van uw wagenpark. Want het stopt uiteraard niet bij de aanschaf van de wagen, maar het is belangrijk om te weten wat elke wagen u kost voor de termijn dat u de wagen gebruikt. Financiële leasing, financiële renting, aankoop, verhuur lange termijn, … u had hier graag wat meer uitleg over gehad en wat dit nu kan betekenen voor uw wagenpark? Geen probleem, wij helpen u ook hier graag verder mee.

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij dan ook 1 aanspreekpunt voor u als vlootbeheerder. Frederic Larbi, onze fleetspecialist, komt tot bij u in de firma om samen met u te bekijken hoe wij u kunnen helpen met uw wagenpark.

Aarzel dan ook niet om ons vrijblijvend te contacteren op het nummer 014/56.37.63 of via frederic.larbi@verellen.audi.be om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen voor uw wagenpark.

Verellen Commercial Vehicles Geel Momenteel zijn we gesloten
Bekijk onze openingsuren