<<
Verellen Commercial Vehicles Geel
Services

Banden

Een woord uitleg

Gerust onderweg.

 

Ons wegennet ligt er vandaag niet altijd perfect bij en dit kan soms voor onaangename verrassingen zorgen. Een lekke of een beschadigde band bijvoorbeeld brengt uw rijplezier en veiligheid in het gedrang. Om een u volledig “peace of mind” te geven, bieden wij u bij de aankoop van nieuwe banden of band- velgcombinaties een extra bandengarantie die tot 36 maanden na aankoopdatum geldig blijft. Gratis.

De garantie van 36 manden dekt de meest voorkomende beschadigingen bij banden:

  • Beschadiging door het raken van een stoepdrempel
  • Beschadiging door een puntig voorwerp (vb. nagel, glasscherven …)
  • Een daad van vandalisme (moedwillige beschadiging door derden)

(Beschadigde velgen worden niet in rekening gebracht en dus niet voorgoed)

Hoe kan u aanspraak maken op de bandengarantie?

 

Bij een beschadiging geeft u aan ons de laatste aankoopfactuur van de band die in na-plaatsing door ons werd gemonteerd op uw Volkswagen. Bij vandalisme voegt u daar een kopie van de notulen van uw klacht bij de politie aan toe. Samen met u overlopen we dan met u alle details en beslissen we of de bandengarantie van toepassing is. Dit doen we aan de hand van de bandengarantiesticker die op uw aankoopfactuur werd gekleefd.

Het bedrag dat u door de bandengarantie terugkrijgt hangt af van de prijs van de band die op uw aankoopfactuur staat en het aantal maanden sinds de aankoop. Als uw band bv. 3 maanden oud is, heeft u nog altijd recht op de waarde van een nieuwe band.

 

De Verellen belofte

 

U kan steeds uw winter- en/of zomerbanden bij ons achterlaten in ons Tyre Hotel. Zo moet u deze niet liggen meezeulen en bent u er steeds zeker van dat ze in optimale staat zijn opgeslagen. Vraag meer informatie rond deze dienst bij onze klantenadviseurs.

Bij ons mag u zeker zijn van:

  • complete kennis van de meest recente bandentechnologie
  • permanente opleiding van ons personeel
  • prodessionele montage met de correcte apparatuur
  • een ideale oplossing voor de opslag van uw winter- en zomerbanden

Wij zorgen ook steeds voor een wasbeurt van de banden en velgen bij terugplaatsing. Zo vertrekt u steeds met propere banden en velgen.

 

VERELLEN GEEL: een woord, een belofte

Verellen Commercial Vehicles Geel Momenteel zijn we gesloten
Bekijk onze openingsuren