<<
Verellen Commercial Vehicles Geel
Services

Carrosserie

Een woord uitleg

Uiteraard hopen wij dat u van uw geliefde wagen kan genieten zonder enige schade. Jammer genoeg kan dit steeds voorvallen. Voor een herstelling door experts naar de normen van de fabrikant kan u steeds bij ons terecht. Samen met u gaan we dan op zoek naar de beste mobiliteitsoplossing.

Omdat we samenwerken met de meeste grote verzekeringsmaatschappijen hoeft u zich geen zorgen te maken over de factuur. Als u in aanmerking komt voor het derde-betalersysteem, verzorgen wij het papierwerk rechtstreeks met verzekeringsmaatschappij. Dat is toch weer een zorg minder voor u.

 

De Verellen Belofte

Ons team van carrossiers behandelt uw wagen alsof het hun eigen wagen betrof. Met veel vakwerk, precisie en geduld herstellen zij uw wagen zodat er weer als nieuw uitziet.

Ons team is trouwens uitgerust om dit niet enkel voor onze eigen merken te doen, maar namelijk voor alle merken. Heeft u kennissen en/of familieleden die schade hebben geleden met hun wagen van een merk die niet van Audi, Volkswagen of Skoda is? Geen probleem, ook zij kunnen genieten van ons vakwerk!

 

VERELLEN GEEL: een woord, een belofte

 

 

Verellen Commercial Vehicles Geel Momenteel zijn we gesloten
Bekijk onze openingsuren