<<
Verellen Commercial Vehicles Geel
Services

Garantie

Een woord uitleg

De technologie van de Volkswagen-bedrijfsvoertuigen, de uitzonderlijke betrouwbaarheid die daaruit voortvloeit en de voortdurende verbeteringen van de kwaliteit van de onderhoudsbeurten door ons als erkende Volkswagen-verdeler kunnen wij u een pakket met maar liefst 5 waarborgen bieden. Deze zijn trouwens geldig bij alle Europese Volkswagen-verdelers.

 
3 JAAR zonder kilometerbeperking

Tijdens de eerste 3 jaar na levering zijn alle wisselstukken en uurloon voor onze rekening indien uw Volkswagen een onstructiefout zou vertonen.

 
3 JAAR op het lakwerk

Indien er een lakfout zou voorkomen binnen de 3 jaar na de leveringsdatum van uw Volkswagen, zal dit hersteld worden zonder kosten voor u. En dit op voorwaarde dat uw wagen volgens de Volkswagen-normen hersteld werd na een ongeval. Bij Verellen bent u hier steeds zeker van.

 
2 JAAR op alle gefactureerde herstellingen (wisselstukken en uurloon)

Elke herstelling met originele wisselstukken, uitgevoerd door ons geniet van 2 jaar waarborg.

 
12 JAAR tegen corrosie

Indien er roestvorming zou opduiken in het koetswerk, van binnen naar buiten tijdens de eerste 12 jaar na levering, herstellen wij dit kosteloos voor u. En dit op voorwaarde dat uw wagen volgens de Volkswagen-normen werd hersteld na een ongeval. Bij Verellen kan u hier steeds zeker van zijn.

 
Onbeperkte mobiliteitsgarantie

U heeft steeds recht op Volkswagen Assistance, ongeacht de leeftijd of de kilometers van uw wagen.

 

De Verellen Belofte

U mag er steeds vanop aangaan dat indien u uw wagen bij ons onderhoud en laat herstellen, u steeds recht zal hebben op de garantie die dan van toepassing is doordat wij steeds onder de strikte normen van de fabrikant handelen.

 

VERELLEN GEEL: een woord, een belofte

Verellen Commercial Vehicles Geel Momenteel zijn we gesloten
Bekijk onze openingsuren