<<
Verellen Commercial Vehicles Geel

Stockwagens

De nieuwe Volkswagen Crafter is onthuld!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Een mijlpaal op het gebied van klantfocus

Welk soort systemen helpen koeriers het beste door druk stadsverkeer? Hoe kan een bedrijfswagen zich op locatie het beste door de modder worstelen? Hoe kunnen ongevallen door vermoeide bestuurders tijdens lange trips worden voorkomen? Om antwoorden op die vragen te vinden, en precies te begrijpen wat de wensen en vereisten van klanten zijn, hebben engineers van Volkswagen Bedrijfswagens een groot aantal klanten in hun bedrijfswagen vergezeld. Om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat zij daadwerkelijk nodig hebben en welke systemen ze bij hun dagelijkse werkzaamheden kunnen gebruiken. Het resultaat: een nieuwe Crafter die innovatieve en praktische oplossingen biedt voor uiteenlopende wensen.

 

 

Nieuwe designbenadering

De Crafter is gebaseerd op een compleet nieuw designconcept. Als grote broer van de Transporter heeft hij een exterieur- en interieurafwerking, robuustheid en verfijning die op dit niveau nog niet eerder beschikbaar waren.

Een compleet nieuwe fabriek

Speciaal voor de nieuwe Crafter wordt in Wrzesnia (Polen) een nieuwe fabriek gebouwd waar meer dan 3.000 medewerkers werkzaam zullen zijn. Diverse toeleveranciers zullen eveneens fabrieken in de regio vestigen, wat resulteert in aanvullende werkgelegenheid in de regio.

Lancering

De nieuwe Volkswagen Crafter beleeft zijn wereldprimeur in de herfst van dit jaar. De Belgische prijzen, specificaties en timings worden in een later stadium bekend gemaakt.

Wij kijken er naar uit!

 

Verellen Commercial Vehicles Geel Momenteel zijn we gesloten
Bekijk onze openingsuren